Start
Start

LJ50
LJ50

LJ80 Q
LJ80 Q

LJ80 V

SJ410 V
SJ410 V

SJ410 K
SJ413 K

Samurai LWB
Samurai LWB

Offroader
Offroader

Samurai
Samurai

Bedford
Bedford

Welkom,

Deze website komt voort uit mijn passie voor de Suzuki 4x4 serie.In de loop der jaren heb ik aardig wat Suzuki’s verzameld.Van de meeste heb ik echter geen afscheid kunnen nemen, waardoor ik nu over een aardige unieke collectie beschik, waaronder een LJ50, meerdere LJ80’s, een Suzuki SJ413K Pick Up en een Samurai LWB.


Het gaat mij aan het hart dat er steeds minder LJ’s, SJ’s en Samurai’s rondrijden.Vooral in oorspronkelijke staat.De meeste worden gesloopt voor onderdelen of verbouwd tot ‘offroad monster’.

Hoewel ik mij daar zelf ook schuldig aanmaak, ben ik in de loop der jaren begonnen met het restaureren van een aantal Suzuki 4x4’s.Veelal in oorspronkelijke staat. Soms kon ik echter niet de verleiding weerstaan om een auto iets aan te passen.

Een van mijn Suzuki’s is volledig verbouwd tot een ‘offroader’ een ander tot een waar ‘snelheidsmonster’.

Om het wagenpark tijdens de restauraties te vervoeren, heb ik enige jaren terug een Bedford CF 350 oprijwagen uit 1970 aangeschaft.Omdat deze wagen ook enige aandacht verdiende, wordt deze inmiddels ook opgeknapt.

Er zijn vele goede websites die techniek, modificaties en terreinrijden behandelen.Op deze website wil ik jullie alleen een kijkje geven in het restauratieproces van mijn Suzuki’s. Niets meer en niets minder.


Offroader

SJ413 K

LJ80 Q

LJ80 VGallery
Gallery

Links
Links

Contact
Contact

Gastenboek
Gastenboek

About Me
About Me


Disclaimer