home
Start

LJ50
LJ50

LJ80 Q
LJ80 Q

LJ80 V

SJ410 V
SJ410 V

SJ410 K
SJ413 K

Samurai LWB
Samurai LWB

Offroader
Offroader

Samurai
Samurai

Bedford
Bedford
Disclaimer

Website

Bij de samenstelling van de inhoud van deze website betracht de beheerder cq webmaster de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Daarbij streeft de beheerder cq webmaster naar correcte en actuele informatie op deze site, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunt u aan de informatie op deze pagina's geen rechten ontlenen. De beheerder cq webmaster aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

E-mail

Elke e-mail en diens bijlagen die binnenkomt bij de beheerder cq webmaster wordt met zorg behandeld. Het is echter niet geheel uit te sluiten dat een e-mail door derden wordt ingezien. De beheerder cq webmaster kan hiervoor, in geen enkel geval, aansprakelijk worden gesteld. De gegevens die door u worden opgegeven voor plaatsing op deze site zullen door de beheerder cq webmaster alleen voor dit doel worden gebruikt.

Gastenboek

De beheerder cq webmaster kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de reacties van bezoekers op deze site. De reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van de beheerder cq webmaster. De beheerder cq webmaster kan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal via een link door bezoekers van deze site in haar gastenboek, echter behoudt de webmaster zich het recht om naar eigen oordeel onderdelen/postings te verwijderen.

Copyright

De beheerder cq webmaster behoudt zich het auteursrecht op de via deze site verstrekte fotomateriaal en tekst. Niets uit het fotomateriaal of de tekst op de website mag zonder schriftelijke toestemming van de beheerder cq webmaster worden bewerkt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de foto's voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.

Links

Links naar derden worden uitsluitend voor gebruiksgemak verstrekt. De beheerder cq webmaster heeft geen zeggenschap over deze websites en is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

De Beheerder cq Webmaster
Gallery
Gallery

Links
Links

Contact
Contact

Gastenboek
Gastenboek

About Me
About Me